Matsuoka Yoshitaka sensei

Matsuoka Yoshitaka sensei (1941) is tegenwoordig de belangrijkste meester in Shinkage ryu iaido. Zijn eigen leraar, Akita Moriji sensei, heeft ook nog een dojo in Nagoya. Akita sensei en Matsuoka sensei hebben beiden les gehad van Kashima Kiyotaka sensei, die in de jaren dertig van de twintigste eeuw toestemming kreeg om buiten de Yagyukai les te gaan geven en zijn budodisciplines samenvatte onder de noemer Shinkage ryu. Matsuoka sensei is 8e dan kyoshi in iaido en 7e dan kyoshi in kendo. Hij veroverde in 2003 de tweede plaats tijdens de prestigieuze hachidan taikai van de Z.N.K.R. in Hakone.
Matsuoka sensei is voorzitter van de iaido-afdeling van de Aichi Kendo Renmei en voorzitter van de Iwakura Budokan. Daarnaast geeft hij onder meer les in de Kasugai dojo, bij Seibukan en bij Kodokan in Nagoya.

Kinomoto Miyuki sensei

Kinomoto Miyuki sensei (1960) is de deshi (verst gevorderde leerlinge) en assistente van Matsuoka sensei. Zij is 8e dan kyoshi in iaido, 6e dan renshi in kendo en een van de betrokkenen en leraren van de Iwakura Kendo Renmei. Kinomoto sensei is tevens leraar bij de Kendo vereniging van Iwakura Highschool. Sinds 2000 vergezelt zij Matsuoka sensei bij diens jaarlijkse Shinkage ryu iaido seminars in Europa. Daarvoor maakte zij enkele malen deel uit van de delegatie van Ishido sensei bij diens zomerseminars in Nederland en Groot-Brittaniƫ.